keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Uudet ovet ja katto

Tulin tänään keskiviikkona kotiin juuri, kun miehet olivat lähdössä. Avasimme auton ikkunat kohdatessamme ja kuulin, että huomenna he tulevat tekemään loput jutut.
 
 
Tänään täällä oli myös sähkönainen Katri. Keittiön kattoristikon alla risteili johtoja joka suuntaan. Aiemmin pintavetona vedetyt johdot saadaan nyt suurelta osin piiloon. Ainostaan nurkissa joudutaan tulemaan pinnassa alas, seinälevyjä kun ei vaihdettu.
 


Palovaroittimemme on sitkeästi edelleen paikoillaan katossa. Huomenna se lasketaan kerrosta alemmas, kun katto valmistuu.

 

 Tässä tämä nyt on, suloinen pikkuovi makuuhuoneesta kylpyhuoneeseen.

 
Ja keittiöön johtavaan aukkoonkin oli ilmestynyt uusi ovi. Aivan samannäköiset peiliovet kuin muuallakin talossa.

 
Ihastelimme Elinan kanssa ovia, kun hän yhtä-äkkiä totesi, että että täällähän on uusi katto. Katse ylöspäin ja totta tosiaan, siellähän oli uutta pintaa. Kaunista!

 
Hirsiseinän ja katon välistä puuttuu vielä kattolista, mutta nyt jo näkee tumman ja vaalean kauniin kontrastin.

 
Kylpyhuoneesta katsottuna näkee hyvin todella syvän syvennyksen makuuhuoneeseen johtavan oven kohdalla. Paksu on seinä! On hyvä, että kynnys on korkea. Kylpyhuoneessa voi edelleen lotrata aika rauhassa, eikä vesi valu makuuhuoneen puolelle.

 
Petri tulee loppuillasta kotiin. Mahtaa hän hämmästellä, mitä kahdessa päivässä on tapahtunut! Nyt täytyy alkaa kerätä intoa ja energiaa viikonlopun tapetointiurakkaan!

4 kommenttia:

  1. OMG!!!! Sairaan hienon ja OUDON näköistä!! Niin hassua et siellä on kaikki muuttunu enkä oo nähny mitään livenä! :P Vaude vau!!

    VastaaPoista
  2. Milloin olet tulossa? Katsottavaa totta tosiaan on!

    VastaaPoista
  3. Mitä materiaalia noi kattopaneelit on? En muista että ois sanottu aiemmin.

    VastaaPoista
  4. Siistin näköiset paneelit. Meidän täytyisi laittaa erikoispaneelit tilaukseen. Meille ne on tulossa olohuoneen kattoon. Odotan kovasti, että saadaan urakka siihen malliin, että ne saa asentaa.

    VastaaPoista