keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Oviaukkoja ja seinälevyjä

Olin tiistain Lahdessa koulutuksessa ja Petri lennähti Brysseliin, joten kumpikaan ei ollut paikalla työmiesten aikana. Paljon olivat taas saaneet aikaiseksi, huomasin, kun otin illalla näitä kuvia.
 
Keittiön kattoon oli jo saatu sisäkaton pohjaristikko valmiiksi.
 

Keittiön ja makuuhuoneen välistä oli otettu ovi pois. Sen karmit olivat huonossa kunnossa. Selvisi, että oli jotain kummallista erikoiskorkeutta, eikä vanhalle ovelle saanut uusia karmeja. Tähänkin täytyy siis laittaa uusi ovi.


Makuuhuoneen puolelta näkymä kohti keittiötä.


Makuuhuoneen ja kylpyhuoneen suloinen pikkuovikin alkoi hahmottua. Seinähirsi on todella paksu huoneiden välillä, joten kylpyhuoneen puolelle tulee kunnon syvennys oven kohdalle.

 
Näkyviin jäävä hirsiseinä on nyt tässä. Molemmille puolille tulee tapetoitua seinää. Tähän ei tule mitään isoja huonekaluja, mutta 1-2 hyvää tuolia, lamppu ja ehkä jokin pikkupöytä. Tästä makuuhuoneestahan tulee nyt saunojien pukuhuone, joten tässä on kiva vilvoitella löylyjen jälkeen.

 
Valokatkaisijan ja pistorasian sähköjohdot ovat paikoillaan. Nekin sai kätevästi tuon levyn taakse, eikä täytynyt vetää hirren päällä pintavetona.

 
Yläkertaan johtava nettipiuhakin oli saatu upotettua seinärakenteisiin. Ennen se kulki tässä olleen kaapin sisällä.

 
Tässä näkyvät molemmat makuuhuoneen ovat samassa kuvassa. Vasemmalla keittiö, oikealla kylpyhuone. Lattiaa peittävät vielä suojalevyt. Lattia hiotaan ja lakataan ensi viikolla ja sitä on nyt syytä suojata turhilta kolhuilta.

 
Tässä näkyy kylpyhuoneen oviaukon leveys.



 
Muistan 15 vuoden takaisesta yläkerran remontista tämän vaiheen, kun joka päivä töistä tullessa sai kiertää katsomassa, mitä uutta oli rakennettu päivän aikana. Mitähän seuraavaksi tehdään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti