torstai 2. tammikuuta 2014

Sivuhuoneen siivousta

Olemme urakoineet alakerran sivuhuoneen tyhjentämisessä nyt kohta viikon verran. Siirsin sieltä kaikki käsityötarvikkeeni jo nykyisen makuuhuoneemme kaappeihin. Olen laihtunut yli 20 kiloa, joten nyt on ihan kätevää, että kaikki vaatteet ovat jääneet suuriksi, eikä ole siis paljon mitään muualle sijoitettavaa vaatetta. Henkarikaappeihin on laitettu hyllyjä, joille olen kasannut kankaita ja muuta tarvikkeita.
 
Olohuoneen nurkasta lähti eilen joulukuusi pois ja aloimme siirtää siihen sivuhuoneesta niitä juttuja, jotka palaavat sinne remontin jälkeen. Huone on suurehko makuuhuoneeksi, joten olemme ajatelleet sijoittaa sinne pienen kotitoimiston ajankohtaisille papereille yms.
 
 
Sivuhuoneessa on lähinnä enää lattialla jotain sellaista sälää, mitä emme eilen illalla myöhään enää jaksaneet siirtää muualle. Itse siirtotyö ei ole kovin raskasta, mutta se rassaa, kun pitää miettiä mitä säilytetään ja mitä ei.


 Sivuhuoneen oven vierestä revittiin jo vähän muovimattoa pois. Vaikka alla oleva levy näyttää kuvassa laikukkaalta, ei siinä ole mitään kosteusvauriota. Se on jotain vanhaa kovalevyä. Saa nähdä, miten sen poisto onnistuu. Meillä tulee vesijohto sisään tässä huoneessa ja sen lähellä on näkyvissä levyn alla oleva vanha lattia. Siellä vaikuttaa olevan jonkinlainen lautalattia. Olisi todella hienoa, jos lattialevyn alta paljastuisi vanha, käyttökelpoinen puulattia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti