sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Sunnuntai, viimeinen "lomapäivä"

Heräsimme sunnuntaihin oudoissa tunnelmissa. Tänään ei olekaan odottamassa kauhea määrä hommia. Juu, jotain viimeistelyjä toki, siivoamista, ripustamista, mutta ei enää mitään massiivista. 

Vaikka tämä syysloma hurahti remontointiin, ei kaduta. Saimme aikaiseksi hienon muutoksen kodissamme. Enkä ole miettinyt työasioita! Eli itse asiassa tämä koko juttu toimikin stressinpoistona!

Kiinnitimme äsken jo aiemmin eteisessä olleen naulakon, uuteen paikkaan tosin. Se vaihtoi keittiön oven oikealta puolelta vasemmalle. Normaalikäytössä tuosta tulee epäilemättä poikien takkinaulakko, mutta tarvittaessa heidän kamppeensa saadaan piiloon naulakon vieressä olevaan kaappiin ja vieraat voivat ripustaa vaatteensa tähän.



Googlailin aamulla varjossa viihtyviä kasveja ja löysin ratkaisuksi viirivehkan. Ja sellainenhan minulla jo oli! Olen hankkinut sen aikoinaan luokkaani, mutta tuonut kesähoitoon kotiin. Se on jäänyt palauttamatta koululle ja taitaa jäädä nyt tuohon. Vihreä ruukunväri on itseasiassa aika kiva! Onhan eteisessä ikkuna kuistille, mutta on tämä silti hämärä paikka luonnonvalon suhteen. Kattolampun polttimot ovat sen sijaan liian kirkkaat! Täällä häikäisee! Vaihtoon menevät!

Tuo taulu on vanha valokuva tästä talosta. Se ripustetaan, kunhan paikka löytyy. Johonkin täytyy laittaa peili, eli muiden ripustusten kanssa odotetaan sen sijoitusta. Ja peili pitää ostaa ensin!


Petri täytti keittiön oven yläpuolisen kolon jollain massalla. Näyttää paljon aikaisempaa paremmalta! On minulla kätevä mies!


Unohdamme muuten kaapinovien ostossa autuaasti vetimet! 


Menin viemään jotain tavaraa yläkertaan ja päädyin sisustamaan. Se muratti tuossa porraskaiteen nurkassa oli alkanut jo kellastuttaa lehtiään, joten nostin sen ikkunan ääreen. 


Tuon pelikasan eteen tulee vielä ovi, kunhan ehdimme Ikeaan vaihtamaan sen väärän oven.

Sain muuten Saijalta muutaman vetimen, jotka olivat jääneet heille ylimääräisiksi. Ruuvasin ne illalla kirjahyllyn oviin.


**********

Hyvää yötä!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti