perjantai 16. lokakuuta 2015

Perjantai

Maalaamiset tehty! Korkeintaan jotain ihan pientä paikkamaalausta jäljellä. Tulihan tehtyä!

Kohta alamme listoittaa eteistä ja sen jälkeen saadaan kaapit paikoilleen. Ja sitten alkaa vaatteiden takaisin kantaminen, jota edeltää lajittelu. Kaapeissa ja naulakoissa oli paljon sellaisia vaatekappaleita, joita kukaan ei enää käytä. Kas kun lapset kasvavat ja myös muoti ja mieltymykset muuttuvat.

Ikeassa pitäisi käydä. Eteisen yhteen kaappiin tulee nyt ovet, uusi laatikosto hankitaan,  Aleksin vaatekaappiin ovet sekä yläaulaan uusi taso ikkunan eteen. Peili eteiseen? 

Nuo tulevat kaapinovet ovat niin pitkiä, että täytynee vuokrata pakettiauto. Koko keikka vie siis aikaa. Tänään, huomenna tai ylihuomenna. Katsotaan.

***********

Kello on 15.30. Ajamme kotiinpäin Ikeasta farmariauto täynnä tavaraa. Ostimme kolme kaapinovea eteisen vanhoihin kaappeihin. Lähinnä kylppärinovea oleviin ei voi laittaa ovia, sillä ne eivät mahdu avautumaan kunnolla siinä ja ovat liian kapeat liukuoveen. Niihin tulee samanlaiset verhot kuin ennenkin, mutta harmaana. Vanhat olivat jo pahasti kauhtuneet. Keittiön oven molemmilta puolilta lähti matalampi (200 cm) kaappi pois Aleksille yläkertaan. Niihin hankimme hänen valintansa mukaiset ovet, joista toinen on peili. 

Tässä on vielä aamupäivällä otettuja kuvia listoituksesta.



Listojen jälkeen kaapit saatiin paikoilleen. Tuohon keskelle jää nyt ihanasti tilaa.


Farmariauto on täynnä... Mukaan lähti myös yöpöytä Aleksille (Alvar sai vastaavia juttuja jo viime joululomalla!), lipasto eteiseen huiveille,  hansikkaille yms., taso yläaulaan ikkunan eteen ja jotain pikkusälää. Nyt ne kaikki pitää enää koota. Ja täyttää. Huoh! 


**********

Puoli kuusi. Kaappien ovet ovat paikoillaan!




Tuonne takimmaisten kaappien eteen tulee siis harmaa verho.


Alvar kokosi yläaulan tason.


Noihin tulee vielä kaapinovet.


Aleksin kaapinovet saatiin paikoilleen. Tässä kootaan yöpöytää.


Toinen ovi on valkoinen, toinen peiliovi.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti