maanantai 13. maaliskuuta 2023

Tavarat paikalleen

 Kävin töiden jälkeen ostamassa verhotangon uudistettuun huoneeseen. Verhokapan valinnan kanssa pähkäilin tovin. Olin ajatellut ostaa jonkun yksivärisen, hennon verhon. Päädyin kuitenkin vahvakuvioiseen, mustavalkoiseen verhoon, mihin vaikutti myös samaa kangasta olevan kaitaliinan löytyminen. Paola Suhosen kuviota ovat. Ostin myös pienen pöytälampun.  Se tuo pehmeää tunnelmavaloa huoneeseen.



Aloimme sitten kantaa tavaraa kaappeihin. Olin todella onnellinen siitä, että olin silloin reilu kuukausi sitten käynyt ompelu- ja askartelutarvikkeeni läpi ja sijoittanut ne valmiiksi kannellisiin muovilaatikoihin. Ne oli nyt helppoa nostaa hyllyille.

Aika hyvin tavarat löysivät paikkansa. Laatikoista siirrettiin elektroniikkaa aulan tyhjiin kaappeihin, joten niihinkin tuli vähän lisätilaa. Kaikki mahtui hyvin, vaikka kaappitila väheni aika paljon remonttia edeltävästä ajasta.



Laatikostojen siirryttyä pois noista nurkista, jäi sinne hyvää tilaa isommille jutuille, kuten rinkat, matkalaukut, joulukuusi yms. Sen kyllä totesimme, että joku hyllysysteemi sinne täytyy rakentaa. 




Muuten alkaa olla valmista, mutta toki ne laatikkojen ja kaapinovien vetimet puuttuvat vielä. Vielä perjantaina jännitimme, mahdammeko saada tämän valmiiksi ennen ensi viikonloppua. Nyt on maanantai ja yläkerta on taas siisti. 😂


Huomenna voisi vaikka levätä!





Ai niin, kodinhoitohuoneeseen ripustettiin humoristinen pesuohjetaulu:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti