sunnuntai 12. maaliskuuta 2023

Oho, huone tuli jo valmiiksi!

 Aamulla heräiltiin ja aika pian aloitettiin taas remontointi. Eilen maalatut seinät herättivät ihastusta ja motivoivat jaksamaan alkaa uurastaa kaappien parissa.

Petri alkoi kiinnittää listoja ja kehui hyviä koordinaatteja listojen takana. 

Kaappien ovet irrotettiin ja minä aloin maalata tartuntamaalia niihin biljardipöydän päällä. Pete maalasi kaappien reunoja samalla maalilla ja siirtyi pian ikkunan pariin. Siihen tuli jo lopullinen maali. Hieno tuli!



Urakka eteni nopeaa tahtia. Se tartunta/pohjamaali kuivuu nopeasti, joten sain ovet maalattua molemmilta puolilta rivakasti. Kävin sitten maalaamassa loput kaapit samalla maalilla yhdessä Peten kanssa.




Enää ei ollut paluuta! Valkoiset kaapit tulossa!

Söimme välillä. Ikkunan listat maalattiin valkoisiksi myös.

Ja sitten päästiinkin jo maalaamaan kaappien lopullisia maaleja. Ovet nostettiin ennen sitä paikoilleen ja todettiin, että olisi ne pohjamaalitkin voinut maalata niin. Pintamaalit maalattiin kerran ovien sisäpintaan ja kaksi kertaa näkyviin jääviin osiin.





Kaappien sisäpuolet jätetään ruskeiksi.

En olisi ikinä uskonut, että saamme näin paljon aikaiseksi yhtenä viikonloppuna. Nyt ei ole valmiina uusia vetimiä kaappeihin. Täytyy hankkia ne jostain alkavalla viikolla. Samoin verhotanko ja verho. Muuten huoneeseen ei varmaan täydy tehdä hankintoja.

Ai niin, päätimme maalata vanhan Lundian pöydän kannen myös valkoiseksi. Siitä puuttuu tätä kirjoittaessani vielä pintamaali.


Petri kiinnitti valkoiseksi maalatut listat ikkunan ympärille. Todella vaikuttava muutos pelkällä maalilla koko ikkunaan!



Nyt odotellaan vielä, että pääsemme maalaamaan sen pöydän. Luultavasti annetaan kaappien kuivua huomiseen ennen kuin poistetaan paperit alta.

Jatkan kirjoittamista vielä pari tuntia myöhemmin. Eipä maltettu odottaa huomiseen.





Ikkunasta täytyy vielä rapsutella vähän lasin päälle menneitä maaleja. Vetimet täytyy tosiaan hankkia ja kiinnittää paikalleen. Verhot ja taulut tuovat väriä. 

Nyt olen kyllä ylpeä meistä kahdesta. Todella suuri muutos huoneessa parissa vuorokaudessa!

Löysin vielä kännykästä ihan silloin alussa otettuja kuvia, joiden avulla todella näkee muutoksen:










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti