sunnuntai 27. maaliskuuta 2022

Kodinhoitohuoneen maalaus loppuun

 Tänään aamulla hioimme eiliset kittaukset ja maalasimme kodinhoitohuoneen. Minä tarkkoja paikkoja siveltimellä, Petri isoja alueita telalla. Tämä on todettu jo ennenkin hyväksi työnjaoksi.



Työ eteni nopeasti, eihän huone ole suuri. Vanha kupariputkikin sai sinisen värin.

Maali kuivui nopeasti ja Petri veti iltapäivällä toisenkin kerroksen. Minä irroitin jonkin ajan päästä maalarinteipit, pesin kontaten lattian sekä pesin ja järjestelin laatikoston laatikot. Sitten kävin hakemassa kaupasta uudet likapyykkikorit, puhtaan pyykin korit ja vähän muutakin kivaa.

Listat ovat vielä tätä kirjoittaessani irti, samoin katossa olevan  henkarikuivaustanko. Mutta muuten alkaa olla valmista.


En ole ihan varma tuosta tekokasvista. Katsotaan, jääkö siihen vai ei. Silityslautaan ostin uuden päällisen. Tuli heti siisti. Nuo korit ovat muuten harmaita, vaikka tässä näyttävätkin mustilta.


Tuohon suurelle seinälle voisi laittaa jotain. Taulu? Peili? Hylly?

Pesukone ja mankeli ovat entisillä paikoillaan.


Vesiliitosten edestä puuttuu vielä pala. Siinä ollut kipsilevyn palanen oli pahasti lohkeillut. Sen takana on kuitenkin Jussi-ukin kirjoitus, joten päätin koettaa elvyttää palasen. Nyt olen kitannut sitä jo kovasti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti