lauantai 13. maaliskuuta 2021

Yläaula

 Tämän viikonlopun alkaessa jäljellä oli enää yläaula. Marjon, Pinjan ja Erikin avustuksella se tyhjennettiin lauantaiaamuna ja jälkeen aloitettiin: Listat irti ja maalaukseen, lattian pesu ja hionta, lattian reunojen maalaus pienellä siveltimellä ja suurten alueiden maalaus varsisiveltimellä. 

Poislähtevät huonekalut kannettiin suoraan alakertaan ja loput tungettiin joko makuuhuoneisiin tai varastohuoneeseen. Olivathan ne kaikki olleet hetken aikaa siistejä...

Kirjoja meillä on kyllä valtavasti... Mahtaakohan muutaman päivän päästä olla energiaa käydä niitä ajatuksella läpi ennen hyllyihin palauttamista?

Maalaustasona toiminut biljardipöytä oli viimeiseen saakka aulassa, jotta sain maalattua loputkin listat. Maali kuivuu onneksi pintakuivaksi hyvin nopeasti, joten ne saatiin siirrettyä pari tuntia myöhemmin jo muualle ja pöytäkin purettua.


Sohva sen sijaan ei mahdu missään asennossa yläkerran huoneisiin, joten ainoa mahdollisuus oli nostaa se pystyyn ja hyväksyä se, että sohvan alle jäävä alue maalataan vasta muutaman päivän kuluttua.




Minä maalasin taas reunat pienemmällä siveltimellä ja Petri sitten suuret alueet.




Toisen kerran maalattu lattia, vielä märkyyttään laikukas.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti