lauantai 25. toukokuuta 2024

Etenee

Petri aloitti jo varhain tänään rakentamalla kaiteen suoran pätkän. Saimme sen yhdessä paikalleen juuri ennen kuin Samu tuli. 

Miehet rakensivat koko päivän portaita. Aika moista palapeliä se oli loppupäässä, mutta niin vain vanhat laudat riittivät. Niistä tulee hienot, kunhan saavat uuden puuöljyn pintaansa.

Minä tein aikamoisen urakan tyhjentäen puretun kuistin alustaa kivistä. Olimme kai estääksemme rikkaruohojen kasvua laittaneet jätesäkkejä kivien alle. Nekin kiskoin pois. Kärräsin kiviä kottikärryllä tuonne metsän reunaan. Kaikki isommat toki lajittelin uudiskäyttöön.


Raaputin ja harjasin vielä tuon keltaisen osan seinää maalausta ajatellen. Tuon värinen koko talo oli vielä kolme vuotta sitten.

Hienot portaat noista tuli. Vielä täytyy lisätä pienet listat tuohon pystysuorien osien yläreunaan. Mutta se ei ole kovin suuri juttu.



Aloin muuten pyörtää päätöstäni laatoittaa tuo tasainen osa tuossa portaiden vieressä. Reunat toki päällystän kivillä ja tuo alin puuporras on liian korkea, joten joku taso siihen tarvitaan. Mutta muuten saanee jäädä hiekkapinnalle.

Nyt olemme löhdössä viettämään iltaa ystävien kanssa Mitä ihmettä? -tapahtumaan tuonne keskustaan. Huomenna tehdään sitten niitä kivitöitä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti